Εταιρεία

Εταιρεία

Ποιοί Είμαστε

Lithoi

Η εταιρεία ΛΙΘΟΙ Α.Ε.Β.Μ.Τ.Ε με το διακριτικό τίτλο ΛΙΘΟΙ ΑΕ ιδρύθηκε το έτος 2008 από στελέχη με πολυετή εργασιακή εμπειρία και υψηλού επιπέδου κατάρτιση.
Δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας και της επεξεργασίας μαρμάρων, γρανιτών, ομογενών επιφανειών και κεραμικών πλακών όπου διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα υλικών για να έχουν οι πελάτες μας αρκετές επιλογές σε χρώματα, υλικά και επιφάνειες.

Η τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει μετά από πολυετή εμπειρία σε συνδυασμό με τον μηχανολογικό μας εξοπλισμό μας δίνουν τη δυνατότητα να ολοκληρώσουμε επιτυχώς κάθε σχέδιο και επιθυμία των πελατών μας.

Η εταιρεία συνεχίζει να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται συνάπτοντας συνεργασίες με μεγάλες επιχειρήσεις παραγωγής και προμήθειας πρώτων υλών, επενδύοντας συνεχώς σε τεχνολογίες, υπηρεσίες και ανθρώπινο δυναμικό.

Το πλήθος των έργων που έχουμε υλοποιήσει σε όλους τους τομείς επιχειρηματικής δράσης ,οι επιτυχείς συνεργασίες με τους πελάτες μας αποτελούν τους βασικούς πυλώνες για την συνεχή εξέλιξη και την ανάπτυξη της εταιρείας μας.